torsdag 5. november 2009

Bedre seint enn aldri

 

Alle bærer bagasje med seg fra barndommen de vil helst glemme av ulike karakter. Ser tilbake og har en stor klump inni seg pga de vonde minnene er sterkere enn de gode. Alle våre opplevelser og erfaringer er blitt lagret enten man husker dem eller ikke. Dem vil prege livet våres på godt og vondt.

Man kan ikke endre hva som har skjedd fortiden, men kan gjøre noe med hvordan det skal prege fremtiden “Det beste med fremtiden er at den kommer en dag om gangen” sa Abraham Lincoln

Vi kan velge å slippe tak på de opplevelsene og ta ansvar for eget liv.Jeg vet at det ikke gjøres over natten, men en gang må man starte. Noen ganger blir det et skritt frem og to tilbake. Neste gang har du klart å få vekk noe og bringt frem noe godt i steden. Ta frem et minne eller bilde hvor husker en god opplevelse. Tenk på det når ting blir for tungt.

Men har du tenkt over når en barndom er liksom ferdig? Når man blir myndig, flytter hjemmefra eller stifter egen familie?

Kanskje man skal ta barndommen i voksen alder? Sette seg en liste på hva man har lyst til å gjøre hvis man fikk muligheten til gjøre det i dag? Vær litt barnlig og tør å leve det ut.

Jo lenger et menneske får lov til å være barn, jo eldre blir det (Novalis)

Hva kunne du tenke deg å gjøre?

2 kommentarer:

 1. This is a wonderful image and I also would like to say what a fantastic photo on your Guest Host post over at SkyWatch. It is exquisite. I have enjoyed my visit here, thank you.

  SvarSlett
 2. Thank you. You are so kind. So good to read ;)
  Have nice day. Here is my new pictureblog
  deannafoto
  http://www.deannasfot.blogspot.com/

  Heidi

  SvarSlett