fredag 15. januar 2010

Ukas rose går til Kristin Oudmayer

 

Denne fredagen vil jeg ære forfatteren til Mobbeboka “Fordi jeg fortjener det? “

Hun berører et tema som kan ramme alle uansett alder og kjønn. Vi tenke kanskje automatisk at dette foregår blandt barn og ungdom. Det foregår mobbing overalt. F.eks arbeidsplasser, i familier osv

Mobbing setter sine spor og sår i sjelen av forskjellige karakter. Så vi alle har et ansvar for å sette mobbing på dagsorden. Gå i oss selv og starte derifra. De signaler hver enkelt gir ut påvirker alle rundt oss. Takk for at du sette fokus på det viktige temaet, Kristin Oudmayer og de som har gjort boka mulig ved dele sine personlige opplevelser.

Fordi jeg fortjener det er et resultat av tidenes engasjement i norske sosiale medier. Gjennom å bruke blogging, Twitter, Facebook og Flickr, har forfatteren samlet inn over 200 historier fra kjente og ukjente. Boka er skrevet i en dokumentarform hvor forfatteren kommenterer, utdyper og syr sammen et bredt utvalg av historiene og belyser fenomenet mobbing på en ny måte. Boka tar tilbake individfokuset og lar stemmer vi vanligvis ikke hører, gi oss et hjerterått innblikk i mobbingens opphav og konsekvenser. Den gir oss kunnskap om hvilke faktorer som er avgjørende for om livet som mobbeutsatt blir levelig eller ikke. Den bringer håp og plasserer ansvaret der det skal være - hos deg eller meg. (info fra forlaget)

Icerose

4 kommentarer:

 1. Ja, velforjent rose! Og også en velfortjent award lagt igjen til deg på bloggen min. Med en liten bloggeutfordring til, selvfølgelig :-)

  SvarSlett
 2. Kjære deg!

  Tusen takk for de nydelige ordene - jeg ble virkelig rørt og varm om hjertet over å få en slik rose :) Og tusen takk, for at du alltid sprer om deg med vennlige ord og deltagelse i diskusjoner om feks mobbing. Dessuten - jeg liker bloggen din godt og synes det er flott at du setter ord på problemstillinger knyttet til foreldrerollen og rus.

  Jeg er glad for at det finnes mennesker som deg <3

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Tusen takk begge to. Jeg skal ta utfordringene, Hilde-Gunn, men dagene går litt fort om dagen når man er regnskapsfører.
  Takk for nydelig ord, Kristin. Det varmer at du setter pris på bloggen. Sånt gir meg mot til skrive mer. Glad for at det finnes folk som dere også <3
  klemmer

  SvarSlett