tirsdag 12. juli 2011

Følg min vei ned i vekt ved hjelp av lavkarbo

 

Ukebladene og tabloidavisene er fulle av slanking. Lavkarbo blir det skrevet en del om. Så hvorfor ikke prøve. Jeg går ikke opp og ned i vekt som en jojo, men vekten sniker seg sakte på nesten helt ubemerket. I hvertfall til man plutselig ser bilder av seg selv. Jeg startet på 89 kg og har nå trent ned til 84 kg. Så første delmål er nådd. Det store målet er til ca 69 til 70 kg. Jeg er 169 cm høy og har ikke noe mål til å bli syltynn. Så nå er jobben på delmål 2 startet. Det værste er nok kutte ut coca cola og havregryn til frokost. Cola har jeg redusert over tid, så nå er det ca 2 bokser hver dag. Frem til målet så skal det være cola zero. Vet at jeg ikke får abstienser, men kommer til å savne smaken av coca cola. Kommer aldri til å kutte ut colaen eller bare hvis helsa sier i fra. Jeg rører nesten aldri alkohol, drikker ikke kaffe, spiser ikke ofte godteri og røyker ikke. Så noe galt må jeg få gjøre Smile

Fikk tips fra ei god venninne om www.diett.no hvor man kan legge inn opplysninger om vekt, mål, trening og mat helt gratis. Anbefaler denne siden hvis du vil lage matdagbok.

Trenger du tips og råd om lavkarbo så følg bloggen til Espen Rostrup. Flott og detaljert forklaring. Han er også på twitter,

 • 12. juli veier jeg 83,9

2. Dag

Egentlig ikke noe problem etter første dagen. Savner spesielt frukt eller er det mest tanke på at jeg ikke skal spise mye av det? Utrolig hvordan tankene spiller sitt eget spill og man blir plutselig veldig fokusert på mat. Skal på kino i dag og hva skal man spise som snacks. Kino og snacks/popcorn hører sammen som hånd i hanske SmileFår vel innom butikken kjøpe noe grønt så ikke fristelsen er så stor.

4 kommentarer:

 1. Så kjekt:) takk for tips ang. diett.no

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig. den bruker jeg hver dag nå. Veldig detaljert :-)

  SvarSlett
 3. Hvordan går det med slankeprosjektet?
  Interessert i å vite hvordan det går med prosjektet med å kutte ned på Cola. Har aldri vært noe fan av koffein-drikker selv, men hørt det er ganske vanskelig. Folk jeg kjenner som har kuttet ut Cola, Pepsi, kaffe ol i noen dager har fått kraftige hodepiner i tillegg til sug etter drikken. Lykke til! :)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Tusen takk for at du er innom. Koselig. Jeg har stoppet litt opp pga at magen/tarmene likte ikke helt omlegginga av kosten. Vekten har stoppet opp, men stabil selv om jeg nå drikker litt cola. Jeg slapp unna med hodepine, men vet at flere får hodepine når de kutter ut. Må nå øke fokus på trening.
  lykke til videre

  SvarSlett