fredag 8. januar 2010

Ukas rose går til de som er der når vi trenger dem tross dårlig vær.

 

Venter på at en fra Falck Redning skal se på bilen min pga tenningslåsen liker visst ikke vinteren. Så jeg i dag vil hedre de som hjelper eller gjør hverdagen våres mye enklere uansett hva slags vær det er rundt omkring i Norge. Vil nevne noen:

Hjelpeorganisasjoner som Frelsesarmeen og Bymisjon stiller opp for som de trenger varme og mat. Omtanke og gode ord deler dem ut uansett hvilken tro motakeren måtte ha.

Vi henter posten hver dag i postkassa uten å tenke en tanke på at budene som leverer den.  De må ut i kulden eller i all slags vær. Sykkelbud sykler rundt til bedrifter for bringe pakkene rundt i storbyene.

Kulden har tatt hardt på bilene. Falck og Viking bilredning har stått på døgnet rundt for hjelpe folk. Slik at vi kommer hjem til familien eller på jobb.

Norsk Folkehjelp, Røde Kors eller vil rett og slett nevne alle redningsetater står klar for hjelpe oss ved ulykker og brann.

Brannvesenet og rørleggere har hendene fulle med ordne sprukne rør som lekker ut i gater eller hus.

Kunne sikkert nevne mange andre. Så jeg gir en rose til de som hjelper andre uansett vær.

Icerose

1 kommentar:

  1. He he. Som representant for Falck Redning må jeg bare få takke for at noen tenker på oss :-) Bilen din har stått inne i natt, tenningslåsen er smurt og virker greit nå.
    Falck Bjørkelangen
    Kjell Rune

    SvarSlett