onsdag 19. januar 2011

Hva har preget livet ditt?

Har meldt meg på skrivekurs for lære mer om skrivekunsten. Det kunne skrive om sitt eget liv er ikke enkelt. Dagens lekse er å skrive ned 3 forskjellige positive og 3 negative hendelser i livet. Det skal bare være i stikkordsform, men hvordan velge hva som har preget livet. Når man har levd halve livet er det ikke enkelt å plukke ut hendelser fra livet. Hendelser som har preget livet mitt i barndommen og formet meg til den jeg er i dag osv. Ikke enkelt å velge når man har opplevd så mye.

image

Stephen King skriver at for  selve skriveprosessen er det viktig både å skrive “med lukket dør” og “med åpen dør”  Så er det viktig å vite når man skal lukke seg inne i boble og når man skal legge frem en tekst slik at andre kan komme med synspunkter.  Anbefaler at man har en bok på nattbordet. Skulle du gruble for mye når hodet ligger på puten og slik at man ikke  får sove. Skriv tankene ned og så legg deg til å sove. Det bruker å hjelpe.

Klarer du å skrive ned hendelser i livet som har preget deg på godt og vondt? Sett opp en liste i stikkordsform med 3 positive og 3 negative. Del de gjerne her eller skriv på et ark. Det er faktisk ikke så enkelt Smileå finne plukke ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar